Εταιρεία

Είμαστε Από το 1995 στο χώρο των έργων πρασίνου!!

Η εταιρία μας διαθέτοντας εμπειρία μεγαλύτερη των 25 ετών στο χώρο των έργων πρασίνου, αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την μελέτη και κατασκευή κήπων. Καθώς επίσης επιμελείται με όλες τις απαραίτητες εργασίες διαμόρφωσης, συντήρησης και προστασίας τους. Στόχος μας είναι πάντα η δημιουργία βιολογικών κήπων, με τη χρήση των κατάλληλων φυτών και απαραίτητων μεθόδων σε κάθε χώρο.!!!
Ιδιαίτερο βάρος δίνουμε τόσο στην αισθητική πλευρά κάθε κήπου όσο και στη σωστή τοποθέτηση των φυτών σε κάθε σημείο του χώρου. Παράλληλα, η επιλογή των φυτών γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να είναι ανθεκτικά . Εκτός από κήπους, αναλαμβάνουμε τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση χώρων πρασίνου σε χώρους με αυξημένη δυσκολία, όπως μπαλκόνια, ταράτσες, εσωτερικούς και επαγγελματικούς χώρους.
Ιδιαίτερο βάρος δίνουμε τόσο στην αισθητική πλευρά κάθε κήπου όσο και στη σωστή τοποθέτηση των φυτών σε κάθε σημείο του χώρου. Παράλληλα, η επιλογή των φυτών γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να είναι ανθεκτικά . Εκτός από κήπους, αναλαμβάνουμε τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση χώρων πρασίνου σε χώρους με αυξημένη δυσκολία, όπως μπαλκόνια, ταράτσες, εσωτερικους και επαγγελματικους χώρους.

Κατασκευή κήπων με βιολογικές μεθόδους για άψογο αισθητικό αποτέλεσμα

Η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου ενός κτιρίου (είτε πρόκειται για οικία, είτε για επαγγελματικό ή δημόσιο χώρο) και κυρίως η διαμόρφωση του κήπου, απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία. Ο Δημήτρης Μανιός ως ιδρυτής και επικεφαλής της εταιρείας μας ειδικεύεται στην κατασκευή κήπων με βιολογικές μεθόδους, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες και γούστα.

Η δημιουργία ενός βιολογικού κήπου ξεκινά από την κατασκευή του. Στην αγορά κυκλοφορούν δεκάδες είδη και ποικιλίες φυτών, που μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε τα ανθεκτικά φυτά που ευδοκιμούν στο μεσογειακό κλίμα. Δεν χρησιμοποιούμε ευαίσθητα καλλωπιστικά φυτά.

Έχοντας όλες τις απαραίτητες επιστημονικές γνώσεις σχετικά με τις απαιτήσεις κάθε είδους φυτού σε νερό, εγκαθιστούμε τον κατάλληλο μηχανισμό παροχής νερού, διασφαλίζοντας έτσι τη σωστή συντήρησή τους. Χρησιμοποιούμε υλικά και μηχανήματα αποκλειστικά κορυφαίας ποιότητας, από τις καλύτερες μάρκες διεθνώς, με 2ετή εγγύηση προκειμένου να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα του έργου.


Η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου ενός κτιρίου (είτε πρόκειται για οικία, είτε για επαγγελματικό ή δημόσιο χώρο) και κυρίως η διαμόρφωση του κήπου, απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία. Η εταιρεία μας καθώς επίσης και όλη η ομάδα του Iris-Garden ειδικεύεται στην κατασκευή κήπων με βιολογικές μεθόδους, προσφέροντας ταυτόχρονα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες και γούστα.

Θέλετε έναν ονειρεμένο Κήπο?
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε!


Επικοινωνία