Υπηρεσίες

 
Η εταιρεία μας ασχολείτε 25 και πλεον ετη με ειδικότητα στη φυτοπροστασία και το χώρο του πρασίνου .
Μαζί με τους συνεργάτες μας και εξειδικευμένα συνεργεία μας, αναλαμβάνει έργα μελέτης, συντήρησης και κατασκευής έργων πρασίνου, με βιολογικές μεθόδους, με εγγύηση για άριστα αποτελέσματα εργασίας και απόλυτη τήρηση των συμφωνημένων προθεσμιών. Ειδικότερα, δραστηριοποιείται στη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση κήπων σε όλους τους χώρους, όπως οικιακούς, επαγγελματικούς, βιομηχανικούς, πάρκα, δημόσιους χώρους κ.ά. Επίσης, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την ανάπλαση και διαμόρφωση εξωτερικών χώρων (με σιντριβάνια, βραχόκηπους, βότσαλα και ό,τι άλλο επιθυμεί ο πελάτης). .

Αναλαμβάνουμε

Τον καθαρισμό οικοπέδων και την ανακαίνιση και αναμόρφωση παλαιών και κατεστραμμένων κήπων.
Ακόμα, πραγματοποιoύμε εργασίες φυτοδιακοσμητικής και στολισμού σε χώρους γραφείων, βεράντες, μπαλκόνια και ταράτσες, ενώ αναλαμβάνουμε και ξυλοκατασκευές, όπως πέργκολες, φράχτες, ζαρντινιέρες κ.ά. .
Εκτός από την κατασκευή γκαζόν με σπορά, χρησιμοποιούμε επίσης χλοοτάπητα (έτοιμο γκαζόν και πλαστικό γκαζόν), για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, ενώ αναλαμβάνει την εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος αυτόματου ποτίσματος σε όλους τους χώρους.

Τέλος, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρηση κήπων, που περιλαμβάνουν:

  • Κούρεμα, γκαζόν, φράχτες και μπορντούρες
  • Λίπανση με βιολογικό λίπασμα και οργανικές ουσίες
  • Ψεκασμός προληπτικός και κατασταλτικός μόνο με βιολογικά φάρμακα.
  • Κλάδεμα
  • Αντικατάσταση φυτών και αυτόματου ποτισμού.

Κατάστημα

Μπορείτε να μας επισκευτείτε στο φυσικό μας καταστημα Φιλαδελφείας 254 Στις Αχαρνές

Σε λιγο θα ειναι Ετοιμο και το ηλεκτρονικό μας καταστημα οπου εκει μπορειτε να δείτε και να αγοράσετε τα φυτά η τα άνθη που χρειαάζεστε σε απίστευτες τιμές χωρίς να κουνηθείτε απο τον καναπέ σας


Για οποιαδήποτε εργασία μελέτης, κατασκευής και συντήρησης κήπου σε όλη την Αθήνα και τις γύρω περιοχές απευθυνθείτε σε εμας.
Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με συνέπεια και επαγγελματισμό, σε ανταγωνιστικές τιμές!

Want to have your dream garden?
We can help!


Contact us